UTD – Rörmokare & Elektriker & Badrumsrenovering i Stockholm

Få mer kök för dina pengar 

Finns det egentligen några genvägar till att få det där drömköket och slippa betala alldeles för mycket? Jodå! Sök på “köksrenovering pris stockholm“. Sanningen är att det faktiskt finns många utmärkta knep att ta till när du vill köpa ny köksinredning och samtidigt spara på plånboken. Vi har rannsakat experternas såväl som hemmabyggarnas bästa tips och valt ut några som vi anser är storslagna.  

Att köpa en helt nytt kök från en tillverkare kan vara ganska kostsamt och i många fall är det helt onödigt. Du kan hitta riktigt fina och högkvalitativa kök för en betydligt billigare peng om du bara lägger manken till. Vi har gjort grovjobbet åt dig och listar här tre utmärkta tillvägagångssätt för den som vill renovera köket och få fin, ny och praktisk inredning som håller länge. Kom ihåg att dessa endast är tips och att det finns flera vägar att gå. Vill du inte välja ett utställningskök eller vill undvika utgångna modeller kanske du har vänner och bekanta som är mitt uppe i en köksrenovering i tullinge och vill sälja iväg sin inredning billigt. Nytt kök - renovera

Spara pengar på köksinredning – Bästa tipsen 

 

  1. Välj utställningskök

Vill du ha stora möjligheter att komma undan billigt rekommenderar vi att du tittar på utställningskök som ett första alternativ. Ett utställningskök är köksinredning som har använts för att visa upp produkter i en butik och i många fall kan du köpa till hela 50 % rabatterat pris. Utställningskök finns vanligtvis i köksbutiker, men också i större möbelvaruhus som t.ex. IKEA. Skicka iväg ett mail eller gå till butiken och fråga direkt efter utställningskök till försäljning. 

  1. Köp köksinredning begagnat

Allt fler människor väljer idag att köpa saker i andra hand och det gäller även när det kommer till större köksinredning. Det är inte ovanligt att människor säljer iväg sina gamla kök i samband med renoveringar och det är således dessa som du kan dra nytta av. Det finns mängder med riktigt fina kök som rivs ut och som hamnar på tippen om de inte kommer till användning hos någon annan. Här kan du i många fall även hittar vitvaror som kyl, frys och diskmaskin. 

3. Utgående modeller är betydligt billigare

Idag är det många som lägger stor vikt på att ha så trendiga och moderna kök som möjligt, men om du inte är en av dessa ligger du bra till på besparingsfronten. Klassiska kök kan vara minst lika fina och dessutom är många av dem betydligt mer tidlösa. Utgående modeller är dessutom mycket billigare och ett bra klipp för dig som vill spara pengar på inredningen. Det är inte alltid butikerna är tydliga med att ett visst typ av kök håller på att gå ut, så ta det säkra framför det osäkra och fråga dig fram.